fredag 30 mars 2012

Ångest och konsert

Inget skrivet på några dagar men konserten var underbar även om den var lite ångestladdad av olika anledningar. Idag var det åter dags för inskolning på jobbet inför sommaren. Jag blir bara mer och mer tveksam till att jag kommer trivas där tror inte det är något för mig egentligen men man måste ju försöka det är ju ett jobb. Längtar tills jag får ha nästa möte med psykologen på npf och berätta hur det känns och se vad hon säger om det. Känner mig bara ivägen och letar efter förklaringar till det alla säger.  Har även märkt att jag är jävligt dåligt (sämre än jag trodde) på att tolka signaler från folk. Man måste vara konkret med mig för att det ska gå in och jag ska kunna uppfatta saker som positiva,  Är man minsta otydlig eller ändrar sig så blir allt negativt och det sitter kvar  ordagrant sjukt länge  om det blir negativt vilket skapar ångest och panikattacker. Känns mer och mer som att AS inte kommer vara en dum diagnos på mig när allt är färdigt  hoppas bara den inte skrämmer iväg folk. För min egendel vill jag bara förstå varför jag inte kan vara som alla andra men jag vet att jag är UNIK.

Tills jag skriver nästa gång önskar jag er alla en trevlig kväll.

Anna Ternheim Live i  Sundsvall


3 kommentarer:

 1. Hoppas att din psykolog kan hjälpa dig att reda ut dina tankar angående om jobbet är något för dig eller inte. <3

  SvaraRadera
 2. Hej! lust att följa varandra via bloglovin?
  Kan passa på att skriva lite kort om vad min blogg handlar om.
  Jag bloggar om mitt liv med adhd och depression, den dagliga kampen som försvåras för varje dag som går. Äter 13 mediciner varje dag som ska få mig att må bättre osv. Fråga gärna om du undrar något, svarar på allting!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. låter jätte trevligt följer dig nu via bloglovin så hoppas du vill följa mig med. Är kul att man kan skriva om saker som intresserar andra och samtidigt ger något tillbaka till en själv.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...