måndag 9 april 2012

Gratis Shopping

Fick tips från en annan blogg om sidan Campadre.se där hon som har bloggen hade lyckats shoppa kläder för 1 krona.  Låter ju för bra för att vara sant i mina öron men det verkar som att fler har lyckats  få till superpriser på denna sida på riktigt schyssta saker.

För er som undrar vad campadre.se är för sida så säger dom såhär om sig själva:


Succékonceptet från Europa har kommit till Sverige! Campadre är Skandinaviens första "Private Shopping Club". Som medlem får du unika erbjudanden från eftertraktade varumärken inom mode, design, skönhet och andra livsstilsprodukter - upp till 70 procent under ordinarie pris. Varje dag öppnar nya kampanjer med handplockade erbjudanden, bara för dig som medlem. De exklusiva kampanjerna är endast öppna under en kort tid och antalet produkter är begränsat. 

Sen starten 2009 har vi samarbetat med över 400 varumärken, både internationella lyxmärken och lokala, begåvade designerns, för att kunna ge våra medlemmar det absolut bästa. Vi anstränger oss för att du som medlem ska hitta vad du letar efter och alltid överträffa dina förväntningar - både vad gäller produkt och pris. När du hittar det som du tidigare inte ens vågat drömma om, då är vi på Campadre nöjda! 

Kliv in i en värld av överraskningar och nytt sätt att shoppa. Lyxigt, unikt och lite smartare. Att vara medlem kostar inget, men antalet medlemskap är begränsat.


Blev du sugen på att se vad sidan  kan erbjuda dig så ta en titt på campadre.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...